• June 19, 2023

I riu bën vezë para syve të mjekëve, deri tani kam bërë 20 / I ati: E para ishte e verdhë..VIDEO

Një djalë adoleshent po i shokon të gjithë duke thënë se ka bërë 20 vezë që nga viti 2016.Akmal, 14 vjeç është shtruar vazhdimisht në spital dhe i ka lënë mjekët që ta vëzhgojnë personalisht rastin e tij.Adoleshenti nga Gowa, Indonezia ndërkohë që ka qenë i shtruar në spital, ka bërë dy vezë në prani të mjekëve.

 

 

 

Mjekët janë tronditur nga fakti që vezët mund të formohen dhe brenda njerëzve.Vezët e Akmal janë hapur për t’u zbuluar dhe është konstatuar se ose janë të gjitha të bardha brenda, ose janë të verdha

Babai i tij Rusli tha për median lokale: “Në dy vjet ai bëri 18 vezë dhe 2 sot, kështu që gjithsej ka bërë 20. Veza e parë ishte e gjitha e verdhë, ndërsa tjetra ishte e bardhë dhe nuk kishte të verdhë”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *