• June 19, 2023

Keto jan Policet me te korruptuar se ne Kosov dhe Shqiepri, Shiko se si presin radh per te mar para nga nje i Pasur..VIDEO

Korrupcioni sht njera nder problemet me te medha ne trojet shqiptare dhe anemban votes Por kjo qe do ta shhini nje video e tejkalon ate te kosoves shqipris dhe gjith botes

 

 

Nje i pasur duke korruptuar policin ne mes te rruges ku polici ndalon gjitha veturat per te kaluar i pasuri
Ndiqeni pamjet me posht

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *