• June 19, 2023

Surpriza më e bukur e priti në aeroport, kush e surprizoi Luizin?

Luizi prej disa ditësh ndodhej në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, ku mbajti një tur koncertesh për shqiptarët që jetojnë atje.

 

 

Mirëpo sot këngëtari është rikthyer më në fund në vendin e tij dhe e para që e ka pritur në aeroport ka qenë partnerja, Kiara.

Ajo e ka surprizuar Luizin duke shkuar në aeroport për ta puthur e përqafuar pas kaq ditëve larg njëri-tjetrit.

Luizi rikthehet në Shqipëri, Kiara e surprizon në aeroport

Ndërkohë Luizi postoi një video në InstaStory ku njoftoi të gjithë se ka ardhur në “shtëpinë të ëmblën shtëpi”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *