• June 20, 2023

E paparë! Efi merr ‘stafetën’ në TCH. I zë vendin moderatores së njohur dhe së shpejti do të drejtojë këtë emision

Por në korridoret e Top-Channel qarkullojnë thashetheme se ky program do ti besohet një ish konkurrenteje të Përputhen dhe ajo është Efi Dhedhes.

 

 

Efi ishte edhe pjesë e Big Brothet Vip këtë vit dhe tashmë është një figurë e Top-Channel.

Megjithatë një tjetër emër që është menduar është edhe Kiara Tito, programi i së cilës nis së shpejti në Top-Channel.

Por në korridoret e Top-Channel qarkullojnë thashetheme se ky program do ti besohet një ish konkurrenteje të Përputhen dhe ajo është Efi Dhedhes.

Efi ishte edhe pjesë e Big Brothet Vip këtë vit dhe tashmë është një figurë e Top-Channel.

Megjithatë një tjetër emër që është menduar është edhe Kiara Tito, programi i së cilës nis së shpejti në Top-Channel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *