• June 20, 2023

“Ik ore debil, Arbana nuk të ftoi ty dhe llullën se nuk jeni VIPa…”, Luzi Ejlli i kthehet komentueses: Kujdes mos më detyro të…

Ceremonia, sipas asaj që Grishaj zbuloi pak ditë më parë, do të mbahej me njerëz të rrethit të ngushtë, ndërsa mes të ftuarve ishin një numër i madh VIP-ash.

 

 

E teksa në rrjetet sociale këto dy ditë ka qenë në qendër të vëmendjes dasma e çiftit, duket se këtyre komenteve nuk u ka shpëtuar as Luiz Ejlli. Një nga ndjekëset e tij në Instagram i ka shkruar këtij të fundit me ironi se as ai dhe as Kiara nuk ishin të ftuar në dasmë.

Luizi i është kthyer duke i thënë se nuk ka shkuar pasi ka qenë në New York me koncerte, duke e paralajmëruar që të ketë kujdes me fjalorin, pasi tashmë Big Brother ka mbaruar.

Komenti: Ik ore debil se s’të ka ftuar as ty as llullën.

Luizi: Valeria, nuk ka arritur akoma koha e teletransportimit nga New York në Toscana. Gjithsesi, kujdes me fjalorin sepse ka mbaruar “BB” dhe mos më detyro të ta kthej siç e meriton.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *