• June 20, 2023

Jam nje zonje 34 vjece nga Kosova. Jam e interesuar per nje njohje me nje person qe jeton ne europ

Jam nje zonje 34 vjece nga Kosova. Jam e interesuar per nje njohje me nje person qe jeton ne europ Pershendetje. Jam nje zonje 34 vjec nga kosov. Jam e interesuar per nje njohje me nje person qe jeton ne europ. Ju lutem vete person me adres te verte te komentoj ose te bej like. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN DHE MERR KON.TAKTIN E KESAJ BUKUROSHE

 

 

Jam nje zonje 34 vjece nga Kosova. Jam e interesuar per nje njohje me nje person qe jeton ne europ

Pershendetje. Jam nje zonje 34 vjec nga kosov. Jam e interesuar per nje njohje me nje person qe jeton ne europ. Ju lutem vete person me adres te verte te komentoj ose te bej like. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN DHE MERR KON.TAKTIN E KESAJ BUKUROSHE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *