• June 20, 2023

Ka folur keq për të? Valbona Mema ka bere fjale me LUIZ EJLLIN???

Moderatorja i ka kërkuar Valbona Memës që të bëj një postim në rrjetin e saj social Instagram, ku t’I bënte tag Luizit dhe t’i thoshte se kishte fol për të pas krahëve.

 

 

Valbona nuk ka habitur aspak me përgjigjen e saj, teksa është shprehur kategorikisht kundër.

Kujtojmë që ajo dhe Luizi kanë krijuar brenda shtëpisë por edhe jashtë një marrëdhënie shumë të mirë me njëri-tjetrin.

Moderatorja i ka kërkuar Valbona Memës që të bëj një postim në rrjetin e saj social Instagram, ku t’I bënte tag Luizit dhe t’i thoshte se kishte fol për të pas krahëve.

Valbona nuk ka habitur aspak me përgjigjen e saj, teksa është shprehur kategorikisht kundër.

Kujtojmë që ajo dhe Luizi kanë krijuar brenda shtëpisë por edhe jashtë një marrëdhënie shumë të mirë me njëri-tjetrin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *