• June 20, 2023

PO KY E PASKA TRADH…? Çfarë bëjnë rrobat e Luizit në shtëpinë e Jorit?! (Video)

Mirëpo ky afrimitet i Luizit me Jorin nxiti dyshime në rrjet. Këto dyshime i ka nxitur më shumë Jori me një video të publikuar së fundmi në Instagram.

 

 

 

Ajo tregoi se ka veshje të Luizit në shtëpinë e saj, ndërsa një zonjë që po e ndihmonte tregoi se do e merte ajo trikon e këngëtarit.

“Luiz ta mora. Po prit që mora këtë po janë dhe tutat, ku janë? Duhet ta bëj kostum”, dëgjohet të thotë zonja në video.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *