• August 2, 2023

Qe 5 vjet jam e fejume ne Gjermani por ktu nihna e vetmume shume dhe…dua ta shijoj jeten

Qe 5 vjet jam e fejume ne Gjermani por ktu nihna e vetmume shume dhe…dua ta shijoj jeten qe 5 vjet jam e fejume ne Gjermani por ktu nihna e vetmume shume dhe…dua ta shijoj Shkoj me Burra tjere se ma lyp t.rupi, qe 5 vjet jam e fejume ne Gjermani por ktu nihna e…

Read More

Jam nga fshati apo me mir fshatare por a e din se ta la synin qel mor djal un bej edhe

Jam nga fshati apo me mir fshatare por a e din se ta la synin qel mor djal un bej edhe… Jam nga fshati apo me mir f.shatare por a e din se ta la synin qel mor djal un ti mos me thu.aj se skam takat se e pash disa me

Read More

Gabimi Trashanik I Imi Eshte Se E Iash Vjehrrin Te Me

Punoj si sekretareshë, ne mënyre që te bëj një ndihmesë financiare, derisa Luii studion dhe punon ne gjysmë orari. Ai është i zënë me punë, ligjërata dhe studime, prandaj nuk ka kohë te mjaftueshme për ta bere ate punë. Ne te vërtetë, ne kemi bërë shumë me tepër das huri para mart esës, se sa…

Read More

Jam e martuar qe 1 vit e lus burrin ta bejme, Asnjehere nuk me preku me

E lus burrin qe ta bejme ate pune gjithmone gjen arsyje dhe me ik, Jam e martuar qe 1 vit ende nuk e kam pare se cfare fshihet pas pantoIIeve te tij Nuk e di dyshoj se burrin e kam prej asaj dore, Nuk ka tentua asnjehere ta beje ate punen kur i them qe…

Read More

VlDEO/ Jam 20 vjeqe nga ks por me pelqejn 40 vjeqaret ne ate pune

Jam nje vajz e re por me pelqen te beje e sp iremnte duke ebere ate pune, une preferoj ne sh trat te kem nje burr qe ka k. e madh por edhe din ta perdor e zakonisht kto jane me te moshuar dhe.   Jam nje vajz e re por me pelqen te beje…

Read More